בר אקטיבי שמשאיר טעם של עוד
חברים תם עידן 'הגולדסטאר', 'מכבי' ובקבוק וויסקי שאמא ואבא שמרו מהטיסה לטורקיה לפני 12 שנים לאירועים מיוחדים. לא עוד דוד חיים, חצי שתוי עובר בשולחנות האורחים ושואל: "מי רוצה ג'יבי?".
חלק בלתי נפרד מחתונה מוצלחת היום, סליחה אני אתקן את עצמי חלק בלתי נפרד מ 'הפקת חתונה' מוצלח זאת בחירה נכונה של בר אקטיבי ובכלל סוגי השתייה שיוגשו במהלך האירוע.
רוב בעלי אולמות החתונה וגני האירועים, נותנים חבילה בסיסית מצחיקה שבה ניתן למצוא משקאות אלכוהוליים תוצרת הארץ. הזוג הצעיר שמתחיל בהליך הפקת חתונה כשנה לפני פלוס מינוס, מבין עד מהרה שמבחר הברים האקטיביים שישנם כיום בשוק הוא עצום, ולכן הליך הבחירה חייב להיות מעמיק ורציני ממש כמו טעימות וצפייה ב D.J- .
חשוב לקבל מספר תשובות לשאלות הרות גורל לפני הבחירה:
- היכן ממוקם הבר? חשוב מאוד שהבר יהיה ממוקם בסמוך לרחבת הריקודים, או אפילו במרכזה.
- כיצד הוא מעוצב? מירב הברים האקטיביים חוטאים בחטא בר חתונה מעץ, דעתי האישית שהשונה הוא המיוחד יותר, ברים ממתכת או מראה נקי בצבע לבן.
- כיצד מוגשים המשקאות? כולנו כבר 'הותקלנו' על ידי רקדניות מצוידות במבחנות וקליפות קוקוס עם קשיות צבעוניות, ניסינו להתחמק, אך ללא הצלחה. הרקדניות והרקדנים דואגים לעלייה של מפלס המצב רוח בקרב האורחים.
- מהו הסדר בו מוגשים המשקאות? אין ספק שאת הערב צריך לפתוח באפריטיפים, משקאות עם אחוזי אלכוהול נמוכים המוכרים יותר הם: אניס, קמפרי וורמוט. לאחר המנה הראשונה התותחים הכבדים נכנסים: וודקה (סמירנוף, אבסולוט, פינלנדיה), משקה אנרגיה (רדבול, XL) וויסקי (J&B, ג'וני ווקר שיבאס) וכמובן איך אפשר בלי הייגרמייסטר על טעמיו השונים. את השורדים של ההפצצה ניתן לנסות לאפס במעט בסוף הערב באמצעות כוס קפה, "עם שותים לא נוהגים בשביל זה יש"…
לסיום נקנח בטיפ, האחראי על הרעיון הוא נמרוד פרץ מג'רמיס שמספר לנו שניתן לחסוך סכום נכבד של כסף, "כל בעל עסק של בר חתונה יספר לכם שהמחיר שהוא עושה לכם לשתייה חריפה תוצרת חוץ זה מחיר ריצפה שלא תקבלו בשום מקום אחר". אז זהו שכן ניתן לרכוש במחיר זול יותר אצל סיטונאים לשתייה חריפה, את הקנייה מעבירים לבעל הבר האקטיבי ביום האירוע וכך חוסכים לא מעט שקלים.
ובאופן קבוע כל שנותר לאחל, שיהיה במזל.